Friday, August 19, 2011

~Selamat Hari Jumaat Semua~



Gambar ini tiada mengena ngan cita v pasal ari jumaat ni,,but v btol2 rindu kt 2 org kawan v dlm gambar nih,,miss u both.....(kira gambar cuci mata di ari jumaat)


hai semua..wah dah 4 ari aku xcoretkan ape2 dlm blog aku...biasa la kat umh...aku bz skit..oleh krn keja yg sentiasa berhadapan dengan komputer..so bla time cuti aku jauhkan diri aku dr komputer..tp kalu ade perkara penting saje aku akan layan,..hehehehe..bla dh 4 ari dh rehat2 otak,,have fun,,,cam malas plak nk trn keja...heheh xbaik malas cam vee nih,hehehehheehehe..


Di hari jumaat yg suci ni,,,aku trn keja dr umah ke bali dengan berbaju kurung ijau kebiruan,,batek2,hehehehehe..tgk tu.jeles btol budak2 kat luar tuh,,blom kuar 2ptg dh bising ketuk2 suh buka....bkn xtahu mmg pjk buka kol 2,,,pas tu nk marah2..kalu xgarang xtakut budak kat sni,,,hampir ari2 nk bertukar jd singa...ari tu keta aku jd mangsa,,dibalingnya dengan mercun,,aku ape lagi,,rasa nk sepak terajang jer,,aku dh xpeduli ngan ibubapa dia..oklaa ni yg aku malas bab kuar dh tajuk budak2 nih,,xnak laa "mengotorkan" blog sweety vee ngan "cerita2 yg xguna pasal mereka,,"sakit ati pk,,hehehe


baik cite pasal ari jumaat,hehehehe..my bff plak kesian,,keja sorg2,,,msti dh g masjid dh dier,,,heehehe..nuthing menarik ari pertama masuk keja after 4 ari becuti,,,wah bestnya cuti,heheheh nak nak lagi,,,,,
oklaa korang take care tau...jumpa lagi,,,,-7-

1 comment:

Friday, August 19, 2011

~Selamat Hari Jumaat Semua~



Gambar ini tiada mengena ngan cita v pasal ari jumaat ni,,but v btol2 rindu kt 2 org kawan v dlm gambar nih,,miss u both.....(kira gambar cuci mata di ari jumaat)


hai semua..wah dah 4 ari aku xcoretkan ape2 dlm blog aku...biasa la kat umh...aku bz skit..oleh krn keja yg sentiasa berhadapan dengan komputer..so bla time cuti aku jauhkan diri aku dr komputer..tp kalu ade perkara penting saje aku akan layan,..hehehehe..bla dh 4 ari dh rehat2 otak,,have fun,,,cam malas plak nk trn keja...heheh xbaik malas cam vee nih,hehehehheehehe..


Di hari jumaat yg suci ni,,,aku trn keja dr umah ke bali dengan berbaju kurung ijau kebiruan,,batek2,hehehehehe..tgk tu.jeles btol budak2 kat luar tuh,,blom kuar 2ptg dh bising ketuk2 suh buka....bkn xtahu mmg pjk buka kol 2,,,pas tu nk marah2..kalu xgarang xtakut budak kat sni,,,hampir ari2 nk bertukar jd singa...ari tu keta aku jd mangsa,,dibalingnya dengan mercun,,aku ape lagi,,rasa nk sepak terajang jer,,aku dh xpeduli ngan ibubapa dia..oklaa ni yg aku malas bab kuar dh tajuk budak2 nih,,xnak laa "mengotorkan" blog sweety vee ngan "cerita2 yg xguna pasal mereka,,"sakit ati pk,,hehehe


baik cite pasal ari jumaat,hehehehe..my bff plak kesian,,keja sorg2,,,msti dh g masjid dh dier,,,heehehe..nuthing menarik ari pertama masuk keja after 4 ari becuti,,,wah bestnya cuti,heheheh nak nak lagi,,,,,
oklaa korang take care tau...jumpa lagi,,,,-7-

1 comment: