Wednesday, March 14, 2012

tak bertajuk laa nama post kali nih

hi ol,, ape kabar? sht?


Lama dah berbloging,,,bz aher2 nih,,,bz mengajar org blog,,blog sendiri xsempat nak updated..v nk tulis ape kali nih dlm blog yer,hehehehe..ntah arr sejak kebelakangan ni,,teda mood nk g keja,,,ntah arr byk sgt masalahnya,,,bak kata org masalah ada di mana,,cuma depends on us nk handle mcm mana,,ye v setuju ngan kenyataan tuh,,but v always kena cam tu,,TUHAN betol2 nk duga v. kadang2 sampai v pk v nk menyerah kalah........tp dengan sokongan mak,,family,,papa,,,sahabat,,BFF v kuatkan gak semangat nih tuk meneruskan lagi perjalanan idop yg cukup berliku v rasa..sedih,,,,,,,,,,,,


tu td pasal kehidupan harian,,,but kehidupan peribadi,,kisah v pon agak sedih gak,,ntah mengapa thn 2012 ni,,,byk kesedihan melanda hidop v,,v xnk sedih2 cam ni,but ianya dtg jua...leh x v merayu sudah sedih ni jgn selalu sgt datang kat v,,,,,beri la sedikit kegembiraan tuk v,,walaupun sesaat,,,,cukup tu v,,,kisah peribadi..v rasa v ni  hanya diguna time susah saje,,,puas v pk v ni jahat sgt ker sampai ade org sanggup berbuat demikian kat v..dh tensen tempat keja,,,kisah peribadi pon sedih gak,,ape nk jadi ngan v nih,,,,,,,,,v mulai perasan sesuatu skrg apabila v amat memerlukan seseorang,,,walaupun v tau "HERO" jauh di mata at least sedarlaa wahai manusia bahawa org kat sni ade perasan ade hati,,..jgn la engkau berbuat demikian,,bla ko senang ko langsung xhirau kan nya,,bla susah sampai mlm ko cari dia,,,,..tat kala aku sedih,,perlukan sokongan,,selain mak,adik dan family aku,,,tiada sape yg ingin berkongsi kesedihan aku,,,tetapi bla korang sedih,,perlukan dorongan,,nasihat,,bantuan,,aku sentiasa ade dengan korang,,, tp kenapa aku di layan sprt nih,? adakah semata-mata aku ni tidak lawa..buruk,,,gemok,,,,,aku dilayan mcm ni,...skrg ni aku ibarat kat luar nampak aku leh senyum but di dalam luka berdarah yg  susah nk sembuh,,,,aku xtahu ape disebalik semua ini,,,bila kah sinar kebahagiaan akan menyinari hidup ku,,,,,,,,,,,,kembalikan sinar harapan aku,,




kisah lain plak,,td dh sedih2,,,xmo lama2 sedih,,,31 Mac nih,,BFF aku kawen,,aku nak sgt g kenduri dia,,kat semenanjung,,but ade kekangan di tempat keja,,,,aku terpaksa aku membatal niat murni ku tuk menghadiri ke majlis bff...beliau mesti xsbar menanti hari bahagia tu,,,semoga menjadi suami yg baik ya dan happy ever after tuk korang berdua,,,bestnya,,,..maafkan v xdpt nk bertandang........ i 'm sorry!




okla rasa nya sampai sini dlu..xsangka mlm ni aku rajin plak nk bt post dlm blog aku berwarna pink2,,hehehehe..aku sebenarnya xnk sedih,,,sbb itu bkn sifat aku,,,sifat aku ialah,suka gelak,,senyum,,xde masalah,,tu baru sweetyvee..hehehhheehe...


korang take care ok...jumpa lagi laen kali..


love
sweetyveebush-7-


sebelum berpisah v nk korang sama nyanyi lagu yg hampir ade kena mengena ngan idop selama ni,,,,,


jom ..dgr...karaoke bersama...









2 comments:

  1. uit vee...saba la ea..ader hikamh ngn susme ni....

    ReplyDelete

Wednesday, March 14, 2012

tak bertajuk laa nama post kali nih

hi ol,, ape kabar? sht?


Lama dah berbloging,,,bz aher2 nih,,,bz mengajar org blog,,blog sendiri xsempat nak updated..v nk tulis ape kali nih dlm blog yer,hehehehe..ntah arr sejak kebelakangan ni,,teda mood nk g keja,,,ntah arr byk sgt masalahnya,,,bak kata org masalah ada di mana,,cuma depends on us nk handle mcm mana,,ye v setuju ngan kenyataan tuh,,but v always kena cam tu,,TUHAN betol2 nk duga v. kadang2 sampai v pk v nk menyerah kalah........tp dengan sokongan mak,,family,,papa,,,sahabat,,BFF v kuatkan gak semangat nih tuk meneruskan lagi perjalanan idop yg cukup berliku v rasa..sedih,,,,,,,,,,,,


tu td pasal kehidupan harian,,,but kehidupan peribadi,,kisah v pon agak sedih gak,,ntah mengapa thn 2012 ni,,,byk kesedihan melanda hidop v,,v xnk sedih2 cam ni,but ianya dtg jua...leh x v merayu sudah sedih ni jgn selalu sgt datang kat v,,,,,beri la sedikit kegembiraan tuk v,,walaupun sesaat,,,,cukup tu v,,,kisah peribadi..v rasa v ni  hanya diguna time susah saje,,,puas v pk v ni jahat sgt ker sampai ade org sanggup berbuat demikian kat v..dh tensen tempat keja,,,kisah peribadi pon sedih gak,,ape nk jadi ngan v nih,,,,,,,,,v mulai perasan sesuatu skrg apabila v amat memerlukan seseorang,,,walaupun v tau "HERO" jauh di mata at least sedarlaa wahai manusia bahawa org kat sni ade perasan ade hati,,..jgn la engkau berbuat demikian,,bla ko senang ko langsung xhirau kan nya,,bla susah sampai mlm ko cari dia,,,,..tat kala aku sedih,,perlukan sokongan,,selain mak,adik dan family aku,,,tiada sape yg ingin berkongsi kesedihan aku,,,tetapi bla korang sedih,,perlukan dorongan,,nasihat,,bantuan,,aku sentiasa ade dengan korang,,, tp kenapa aku di layan sprt nih,? adakah semata-mata aku ni tidak lawa..buruk,,,gemok,,,,,aku dilayan mcm ni,...skrg ni aku ibarat kat luar nampak aku leh senyum but di dalam luka berdarah yg  susah nk sembuh,,,,aku xtahu ape disebalik semua ini,,,bila kah sinar kebahagiaan akan menyinari hidup ku,,,,,,,,,,,,kembalikan sinar harapan aku,,




kisah lain plak,,td dh sedih2,,,xmo lama2 sedih,,,31 Mac nih,,BFF aku kawen,,aku nak sgt g kenduri dia,,kat semenanjung,,but ade kekangan di tempat keja,,,,aku terpaksa aku membatal niat murni ku tuk menghadiri ke majlis bff...beliau mesti xsbar menanti hari bahagia tu,,,semoga menjadi suami yg baik ya dan happy ever after tuk korang berdua,,,bestnya,,,..maafkan v xdpt nk bertandang........ i 'm sorry!




okla rasa nya sampai sini dlu..xsangka mlm ni aku rajin plak nk bt post dlm blog aku berwarna pink2,,hehehehe..aku sebenarnya xnk sedih,,,sbb itu bkn sifat aku,,,sifat aku ialah,suka gelak,,senyum,,xde masalah,,tu baru sweetyvee..hehehhheehe...


korang take care ok...jumpa lagi laen kali..


love
sweetyveebush-7-


sebelum berpisah v nk korang sama nyanyi lagu yg hampir ade kena mengena ngan idop selama ni,,,,,


jom ..dgr...karaoke bersama...









2 comments:

  1. uit vee...saba la ea..ader hikamh ngn susme ni....

    ReplyDelete